Tronc de patates fred
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor
Ingredients
- 1 kg de patates
- 2 ous durs
- 1 llauna de tonyina amb oli
- 1 llauna de pebrots petita
- 2 tomàquets madurs
- 2 tomàquets verds
- 50 g d'olives farcides
- 1 llauna d'anxoves
- 25 g de mantega
- 1 enciam petit
- 1 pot petit de maionesa
- Sal
5 racions
Elaboració
Bulliu les patates amb aigua i sa, fer els ous durs.
Escorreu les patates i passeu-les pel passapurés i afegiu-li la mantega.
Prepareu el farcit: Escórrer la tonyina i esmicolar-la, trossejar les anxoves (guardant-ne algunes per adorno). Partir les olives i picar-les (guardeu-ne per adorno). Es pica un ou dur i l'altre es talla a rodanxes per adorno.
Es fregeix el tomàquet madur ratllat i s'afegeix al farcit, es pica el pebrot vermell i es guarden unes tires per adorno.
Es posa el puré de patates en un plàstic i s'aplasta, donant-li la forma de la safata on hagi d'anar.
Es posa el farcit en el centre i es va enrotllant.
Cobriu-lo amb maionesa i adorneu-lo amb les rodanxes d'ou, les tires de pebrot i les anxoves i alguna oliva.
Al voltant s'hi posa l'enciam tallat a juliana i les rodanxes de tomàquet verd.
Bon profit
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.